Wednesday, August 02, 2006

(life in a bubble can be beautiful)

jag hatar mitt liv.

allt är så jävla jobbigt!

detta diplom från skolan som kommer kosta mig 300 spänn att få ett nytt. och eftersom skolan flyttar kommer jag inte kunna få det fören i månadskiftet= för sent. så nu kommer jag behöva SKÄMMA UT mig + be till gud att människan jag glömt det hos inte slängt det!

JAG SKA ALLTID GÖRA DET SÅ JÄVLA JOBBIGT FÖR MIG!!

Hade min första körlektion med annan körskolärare idag. DET GICK JU ÅT HELVETE. Regnet stod som spön i backen och jag såg inte handen framför mig. Ville börja gråta när jag klev ur bilen.. men i stället traskade jag bort till AMS med en cykelt utan cyckelkorg, för den hade någon tagit (tack så mycket) och kärringen där inne blev man ju självklart inte gladare av.
skulle aktivera mig igen, efter att ha blivit avaktiverad efter hundraelfte ggn FAST JAG MAILAT(AAHHHHH).

passade på att fråga om det räckte med en person som intygade att jag gått heltid på skolan men det räckte naturligtvis inte utan jag behövde ett papper, och det skulle jag veta att jag kommer inte få någon praktik direkt utan jag ska vara arbetsökande en viss tid innan! man ba OKAJJ jag söker jobb vilt, jag jobbar som det ser ut nu 7 dar i veckan och har gjort hela jävla sommaren, med vissa få få undantag. Jag planerar att jobba varje helg när jag inte jobbar HELTID hos Camilla i sthlm.
> ÄR DET BÄTTRE ATT JAG GÅR PÅ A KASSA??
jävla kärring helvete.

Naturligtvis log jag bara lamt och gick därifrån.

anländer till jobbet 40 min för tidigt eftersom jag tycker det är så jävvla sköjj där(!!)..(tittade fel på klockan..)
när jag väl börjar jobba ramlar min favorittant in i garderoben och slår upp pannan..:(
sen går inbrottslarmet. tjuter så in i helvete, panik utbryter, inte hos de gamla de verken hör eller ser men däremot personalen, jag tar handspriten i högsta hugg och jagar trapporna ner med hannah hack i häl. hoppas på lite inbrottsjuvar/action men det ända vi hittar är några virriga sjuksköterskor som försöker ringa "roine- som har hand om kåken"


efter att larmet tystnat och allt är klart med maten ringer magdalena och frågade om jag kan jobba i morgon (på min lediga dag)
självklart, säger jag (så jävla käck som jag är)
men förhoppningsvis jobbar jag med henne i morgon, och det är lika med goda kakor på resept från främmande land (jaa, jag kommer väga 100 kilo när jag slutar här)

tröstäter är mitt bästa, får jag ännu mer att klaga på!


Vedervärdiga jävla dag.

jag är så trött på detta liiiv ge mig ett nyyyytttt

Måste sova/ hej

0 Comments:

Post a Comment

<< Home